Testimonial van Gabriel, DJ uit Rotterdam

Testimonial van Gabriel, DJ uit Rotterdam

Wie ben je en wat doe je in dagelijks leven? Mijn naam is Gabriele (Gabi) en ik werk op het gebied van duurzaamheid. Als nevenpassie heb ik een kunst- en muziekcollectief in Rotterdam waar we kunstvoorstellingen proberen te combineren met muziek en evenementen. Ik ben een DJ en speel vooral acid techno en fast phased trance.

Wat is je favoriete rave item? Mijn favoriete rave accessoires zijn mijn handschoenen met studs en mijn snelle zonnebril.

Naar welke feestje ga je altijd? Ik hou van industriële techno en rave in het algemeen en ga vaak naar club Radion in Amsterdam!

Wat vind je zo leuk aan FAC SHOP? Geweldige kledingstijl, superinclusieve en lichaamspositieve sfeer en een schattige en gastvrije sfeer.

Welke techno outfit van FAC SHOP is je favoriet? Defo de rave broek die ik vandaag droeg!

Gabriel draagt een techno party outfit! Het fishnet shirt met vastgenaaide ketting is van het techno brand Nakt uit Berlijn. Eveneens het rave harnas met zilveren gespen. De zwarte rave broek met ringen is upcycled door La Hana in Madrid.

Jongen met mesh shirt, harnas en mouwen