Testimonial van Esther uit Rotterdam

Testimonial van Esther uit Rotterdam

Interview met Esther, FASHION DESIGNER uit Rotterdam

Wat is je favoriete rave item? Mijn favoriete rave item is mijn zilveren zonnebril.

Naar welke feestjes ga je altijd? Ik hou heel erg van african beats, maar ik ga binnenkort zeker wat rave feestjes uitproberen!

Wat vind je zo leuk aan FAC SHOP? De FAC shop heeft veel verschillende en unieke clubkleding en rave kleding waardoor je gelijk van in de party stemming komt.

Welk item uit FAC SHOP staat nog op je verlanglijstje? De denim print set van Ivy Berlin vind ik geweldig! ( Deze techno outfit kan je ook vinden op onze website)

Wat heb je allemaal in FAC SHOP gekocht? Ik heb een leuke crop top gekocht met de tekst 'get it loser, we're having a mental breakdown' van Cherry Kitten. Ik vond die echt te grappig om te laten hangen. Ook heb ik de roze barbie oorbellen gekocht, zo leuk!

Esther draagt een sexy clubwear top en een lak rokje met veters van Quasimodo, Rotterdam. Onder het rokje draagt ze een elastisch been harnas van Ivy Berlin, een techno kleding brand uit Berlijn. De zwarte mouw met franjes is gemaakt door The Proud Peacock in Amsterdam en de acryl schakelkettingen zijn gemaakt door Lui Trash in Berlijn.
clubwear sale, clubwear, kleding punk rave kleding, sexy clubwear, outfit techno feest binnen,  waar koop je festival kleding