Testimonial met Martina, creatieve ziel uit Rotterdam

Testimonial met Martina, creatieve ziel uit Rotterdam

Wie ben je en wat doe je in dagelijks leven? Ik ben Martina en ik kom uit Kroatië. Momenteel ben ik op zoek naar een baan in de media/marketing, maar als ik niet bezig ben met sollicitaties volg ik graag danslessen, schilder ik, ga ik in het weekend naar raves met mijn vrienden en probeer ik over het algemeen zoveel mogelijk van mijn tijd te genieten :)

Wat is je favoriete rave item? 
Zonnebril (altijd)

Naar welke feestje ga je altijd? Er is geen specifieke, maar je kunt me af en toe vinden op een techno/dnb rave.

Wat vind je zo leuk aan FAC SHOP? Er zijn zoveel funky items die passen bij verschillende stijlen en persoonlijkheden - ik denk dat iedereen er wel iets van zijn gading kan vinden, of je nu wel of niet in de rave-scene zit!

Welk rave kleding en accsoires uit FAC SHOP staat nog op je verlanglijstje? Een paar  - de leren jas van Kill them With Your Colour die ik droeg voor de shoot, een aantal tops en sieraden, en een patchworkjeans van Ex Girlfriendshop die ook buiten raves/uitgaan kan werken.vrouw met rave top en rok